Colofon

GastroHero

Adres Duitsland (hoofdvestiging):
Robert-Bosch-Straße 2
59439 Dortmund - Holzwickede

Telefon: +49 (0) 231 / 177 26 30
Fax: +49 (0) 231 / 177 26 390
Web: www.gastro-hero.nl
E-Mail: infonospamplease@nospampleasegastro-hero.nl

Directeur: Andreas Korsus, Mark Baukmann, Jens Peter Schütte
Kamer van Koophandel: Amtsgericht Hamm
KvK nummer: HRB 8504

Belastingkantoor: Finanzamt Dortmund
BTW nummer: DE815459089

U bereikt onze klantenservice voor vragen en reclamaties op het telefoonnummer +49 (0) 231 / 177 26 30 en per e-mail infonospamplease@nospampleasegastro-hero.nl. Voor aanvragen kunt u ook het contactformulier op onze website gebruiken.

Juridische informatie
Link naar platform van de Europese Commissie
Volgens de verordening inzake online geschillenbeslechting in consumentenzaken

 

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina's is met grote zorg samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen enkele verantwoordelijkheid dragen. Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 paragraaf 1 van TMG verantwoordelijk voor eigen inhouden op deze pagina's overeenkomstig de algemene wetgeving. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht overgedragen of opgeslagen vreemde informatie te controleren of naar omstandigheden te zoeken die duiden op een illegale activiteit. Verplichtingen voor het verwijderen of blokkeren van informatie volgens de algemene wetgeving blijven onaangetast. Enige aansprakelijkheid hiervoor is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip van kennisneming van een concrete schending van de wet. Bij het bekend worden van overeenkomstige schendingen van de wet zullen wij deze inhouden onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod omvat links naar externe websites van derden, op de inhouden waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze vreemde inhouden ook geen aansprakelijkheid overnemen. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden op het tijdstip van het aanmaken van de link gecontroleerd op mogelijke schendingen van de wet. Illegale inhouden waren op het moment van het aanmaken van de link niet herkenbaar. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte pagina's is echter zonder concrete aanknopingspunten van een schendig van de wet niet redelijk. Bij het bekend worden van schendingen van de wet zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de exploitant van de website beschikbaar gestelde inhoud en werken op deze pagina's zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Vermenigvuldiging, bewerking, distributie en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina's zijn alleen toegestaan ​voor privé, niet-commercieel gebruik. In zoverre de inhoud op deze website niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. In het bijzonder worden inhouden van derden al zodanig gekenmerkt. Indien u desondanks opmerkzaam wordt op een schending van het auteursrecht, verzoeken wij u om een dienovereenkomstige aanwijzing. Bij het bekend worden van schendingen van de wet zullen wij dergelijke inhouden onmiddellijk verwijderen.

 

Bronnen: Disclaimer van eRecht24, het portaal voor het internetrecht van advocaat Sören Siebert